Voor ondernemers


Inloggen

Ik help je met het vinden van jouw unieke schatkaart, zodat jij geld kunt verdienen op een manier die perfect bij je past

Hoe?

Voor ik je dat vertel, ben ik eerst benieuwd in welk van deze twee omschrijvingen je jezelf het meest herkent:


Ik ben ondernemer


Ik wil een rijker leven

“Dit heeft mij naar het ‘next level’ geholpen! Precies het steuntje in de rug dat ik nodig had om wat ik heb geleerd ook daadwerkelijk toe te passen.”
Jennifer Colajezzi
Jennifer ColajezziIntuïtief interieurontwerp
”De Money Mind Academy heeft mij ontzettend geholpen bij het kopen van mijn eerste huis. De tips die ik heb gekregen had ik nog nooit aangedacht. Ook de tips en tools om geld op een andere manier inzetten hebben mij enorm geholpen!”
Daisy Mulders
Daisy MuldersMarketingspecialist
“De Money Mind Academy heeft mij veel nieuw inzichten gegeven en het was een echte eye-opener. Ik heb veel gehad aan de tips en ook de cursussen hebben voor nieuwe inzichten gezorgd. Ik gebruik veel tips al dagelijks in de praktijk en ben hierdoor financieel bewuster geworden.
Dank daarvoor! Ik kijk uit naar nieuwe tips en tricks!”
Nynke Wiersma
Nynke WiersmaLegal specialist
Previous
Next

Nieuwste artikelen


Facebook


Youtube


Instagram

“Door Adine ben ik me nog meer bewust geworden van die verhalen en heb ik blokkades opgeruimd. Adine leerde me ook hoe je gestructureerd naar je doelen toe bouwt. Als je iets wilt, moet je er geld voor opzij zetten en proberen daar méér van te maken. De kennis had ik wel, maar Adine gaf het handen en voeten in de praktijk.”

Ellen Joosten
Succes Supporter Smart Girls

“Sinds ik me heb aangemeld zijn onze privéschulden en de restschuld van het huis volledig afgelost; dat ging al om meer dan 60.000 euro. Nu ik moneyblocks heb overwonnen, gaat veel vanzelf.”

Annemiek
Member Money Mind Academy

“Mijn Business-membership heeft mij naar het next level geholpen! Precies het steuntje in de rug dat ik nodig had om wat ik heb geleerd ook daadwerkelijk toe te passen.”

Jennifer Colajezzi
Intuïtief interieurontwerpster