1 miljoen vrouwen helpen financieel vrij te worden.

Dat is de missie van de Money Mind Academy.

Wij geloven dat alle vrouwen het recht hebben financieel vrij te zijn. Dat financiële vrijheid de aanjager is van persoonlijke vrijheid. Dat alle vrouwen financieel succesvol kunnen zijn. Dat financiële zaken ook makkelijk, duidelijk en leuk kunnen zijn. Dat vrouwen die vanuit hun kracht werken ook gemotiveerd zijn om andere vrouwen daarin te stimuleren. Wij geloven dat wat wij doen, impact heeft op de volgende generatie. En wij geloven in een wereld waarin dappere vrouwen en vrouwelijk leiderschap de sociaal-economische norm uitdagen en zorgen voor een krachtige verandering.

Challenge & Change

Het platform

De Money Mind Academy is een platform voor financiële empowerment, erop gericht om geldzaken leuk, duidelijk en inspirerend te maken. Het begeleidt vrouwen op financieel vlak en geeft hen originele, bruikbare inzichten vanuit een vrouwelijk perspectief, met als doel hen te helpen financieel vrij te worden.

Deze begeleiding volgt een ROADMAP, een route die van A tot Z doorlopen kan worden, of aangepast op de specifieke situatie. Deze route daagt je uit je jezelf en je mindset onder de loep te nemen: wat je hier heeft gebracht, brengt je niet daar. Het draait allemaal om zelfkennis. Het ontdekken van je Innerlijke Geldtype, je overtuigingen over geld en je Cirkel van Invloed zorgen samen voor een vruchtbare bodem voor diepgaande transformatie.

Daarna gaan we helderheid creëren, want helderheid zorgt voor focus. Op een persoonlijke, originele, leuke manier. Op de manier die het beste past bij jouw Innerlijke Geldtype. Van eerlijk in de spiegel kijken om te zien waar je nu staat tot jouw vindingrijkheid inzetten om je geldstromen dusdanig in te richten dat ze bijdragen aan jouw financiële vrijheid. Het ultieme doel: leven op jouw voorwaarden.

En ervoor zorgen dat je alles hebt ingericht om dit te kunnen doen. Van het aflossen van schulden tot het opbouwen van vermogen. Van het voorbereiden op levensgebeurtenissen als huwelijken, scheidingen, geboortes en overlijdens tot het ontdekken van nieuwe, creatieve manieren om geld te ontvangen. Je eigen geldmachine maken. Je vermogen generatie- en toekomstbestendig maken.

Zodat jij straks de vrijheid en het zelfvertrouwen ervaart om je vrouwelijk leiderschap op te pakken en ook andere vrouwen te helpen op hun weg naar financiële vrijheid.

Meer weten of een bijdrage leveren aan deze missie? Neem contact op via missie@moneymindacademy.nl.

Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine